Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

   Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Δημήτρης Κατσιώνης, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
   Ο άτυχος 32χρονος ειδικός φρουρός πραγματοποιούσε έλεγχο, με ομάδα αστυνομικών ΔΙΑΣ στη λεωφόρο Κηφισού, (στο ύψος των ΙΚΕΑ) στο ύψος του Αιγάλεω, στις 23:40 το βράδυ της Τρίτης, όταν βρήκε φριχτό θάνατο.
   Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα 42χρονος, προκειμένου να το ελέγξουν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διερχόμενο τζιπάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυμάτισε τον 32χρονο ειδικό φρουρό ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα και εκείνη τη στιγμή άλλο αυτοκίνητο τον παρέσυρε.Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.
   Ο αστυνομικός αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά είχε τραυματιστεί βαρύτατα και δεν κατάφερε να αντέξει.
   Όταν ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ έφτασε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας φέρεται να ήταν ήδη αργά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα ζωτικά του όργανα δεν λειτουργούσαν, οι κόρες των ματιών του δεν ανταποκρίνονταν και βρισκόταν σε τεχνική υποστήριξη καθώς δεν είχε αναπνοή. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κακώσεις στο κεφάλι, τον θώρακα και ενδεχομένως την κοιλιακή χώρα και τη λεκάνη, ωστόσο προτεραιότητα των ιατρών ήταν να τον επαναφέρουν καθώς η καρδιά του δεν είχε χτύπους. Στις 12.35, μετά από 40 περίπου λεπτά στην ανάληψη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αστυνομικός ήταν 32 ετών, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά και ήταν πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών.Η καταγωγή του ήταν από το Γύθειο.
   Ο θάνατος του αστυνομικού βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια του, τους συναδέλφους του, αλλά ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαίτερα τη κοινωνία του τόπου καταγωγής του,το Γύθειο.
   Η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου αστυνομικού θα τελεστεί αύριο στις 14:00 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου