Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

   Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και το Γύθειο - Click από blog γίνεται site.Ήταν μια σκέψη που μας ταλάνιζε για πολύ καιρό.Τελικά πήραμε τη μεγάλη απόφαση.Προχωρήσαμε στη δημιουργία του site και είμαστε έτοιμοι από αύριο να δημοσιεύουμε τα άρθρα μας εκεί.Με τη δημιουργία του site έχουμε πιο πολλές δυνατότητες ώστε να παρέχουμε σε εσάς καλύτερα και πιο άμεσα την ενημέρωση για τα θέματα του Γυθείου.
   Το blog λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι τώρα περίπου 1,5 χρόνο μετά πιστεύουμε οτι έχουμε καλύψει το κενό που υπήρχε στην ενημέρωση για το Γύθειο και γενικότερα για τη περιοχή της Μάνης.Με μια ομάδα παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές και σε όλα τα γεγονότα προσπαθήσαμε με τα μέσα που διαθέτουμε να σας παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Επίσης μέσα από τη προσπάθεια του blog δημιουργήσαμε μεγάλες συνεργασίες και νέους φίλους.
   Σταματούν οι δημοσιεύσεις στο blog,όμως το blog θα μείνει ανοιχτό και θα χρησιμοποιείται πλέον ως αρχείο διαθέσιμο στο κάθε φίλο αναγνώστη που θέλει να διαβάσει κάποιο παλαιότερο άρθρο.
   Κάναμε και λάθη!Και θα συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη!Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι,δίνουμε όμως το καλύτερό μας εαυτό καθημερινά ώστε εσείς να είστε άμεσα και σωστά ενημερωμένοι.
   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλο μας Γιάννη Εμμανουηλίδη που προχώρησε στη σχεδίαση του site και θα είναι δίπλα μας σε όλη αυτή τη προσπάθεια.
   Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτή σας την υποστήριξη. Πιστεύουμε οτι και στην νέα μας προσπάθεια μέσα από το site θα σταθείτε δίπλα μας και θα μας στηρίξετε.Η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε...

Για να επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του site πατήστε εδώ

Από αύριο το πρωί θα δημοσιεύονται άρθρα στο site!

                                                           Σας ευχαριστούμε !!!

                                                           Δερδελάκος Κυριάκος
                                                         Χρόνης Πέτρος - Παρασκευάς



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου