Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

   Άλλο ένα Σαββατοκύριακο τελείωσε και εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για το τι έκαναν οι ομάδες της πόλης μας.
   Ξεκινώντας από την Α' κατηγορία Λακωνίας όπου ο Ολυμπιακός Γυθείου αγωνιζόταν τη Κυριακή 2/2 στο Καστόρι όπου γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα με 2-1 από την Α.Ε Δήμου Πελλάνας.Η ήττα αυτή αφήνει την ομάδα του Γυθείου 6 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Σπάρτη και ήρθε λίγες μέρες μετά και από την ήττα των ερυθρόλευκων από την Α.Ε. Σπάρτης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών με σκόρ 3-1.Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενεί στο Γύθειο τη Κυριακή 9/2/14 στις 15:00 το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης.
   Ο Πανγυθεατικός που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία επέστρεψε στις νίκες,αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Μάνης όπου επικράτησε με σκόρ 3-1.Το παιχνίδι έγινε τη Κυριακή 2/2 στο Γύθειο υπό συνεχή βροχή.Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιώργου Ξανθάκου θα φιλοξενηθεί από τον Αμικλιακό σε ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8/2/14 στις 15:00.
   Για τη Β' κατηγορία και το δεύτερο όμιλο ο Άγιος Βασίλειος Γυθείου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Μολάων και βρίσκεται στη τρίτη θέση συνεχίζοντας τη προσπάθειά του για άνοδο.Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στο Έλος από τον Α.Ο. Γλυκόβρυσης σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8/9/14 στις 15:00.
   Για το πρωτάθλημα παίδων της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και οι δυο ομάδες του Γυθείου Ολυμπιακός Γυθείου και Πανγυθεατικός φιλοδώρησαν τις αντίπαλες ομάδες με 5 γκόλ.Ο Ολυμπιακός 5-0 τον Αίαντα Ευρώτα και ο Πανγυθεατικός 0-5 τον Α.Ο. Δαφνίου.Την επόμενη αγωνιστική ο πρωτοπόρος του ομίλου Πανγυθεατικός έχει ρεπό και ο Ολυμπιακός Γυθείου φιλοξενείται στο Δαφνί από τον Α.Ο. Κροκεών τη Κυριακή 9/2/14.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου