Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

  Θα ήταν παράλειψη να μην σας ενημερώνουμε και για τις υπόλοιπες ομάδες του Γυθείου. Και από εδώ και πέρα θα έχετε ενημέρωση για όλες τις ομάδες της πόλης και τις δραστηριότητες τους.
  Ξεκινώντας από την Α1 κατηγορία όπου αγωνίζεται ο Πανγυθεατικός Γ.Σ. ο οποίος συνεχίζει το νικηφόρο σερί του καθώς επικράτησε με 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι του Ευρώτα Έλους στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.Ο Πανγυθεατικός συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας Λακωνίας και διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.Το Σάββατο 18/1/2014 η ομάδα του Γυθείου θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου τον Α.Ο. Δαφνίου στις 15:00 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
  Στη Β κατηγορία Λακωνίας και στο 2ο όμιλο αγωνίζεται η Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου που βρίσκεται στη 4η θέση με 13 βαθμούς.Την 9η αγωνιστική η ομάδα του Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου έχει ρεπό και συνεπώς δεν αγωνίζεται.
   Στο πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και για τη τελική φάση η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Γυθείου θα υποδεχτεί το Σάββατο 18/1/2014 στις 11:00 το πρωί την Άμιλλα Αγ. Ιωάννου.Να υπενθυμίσουμε οτι η ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στη πρώτη φάση του πρωταθλήματος νέων.
   Τέλος για το πρωτάθλημα παίδων και για το δεύτερο όμιλο στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στο γήπεδο της πόλης  μας θα διεξαχθεί τη Κυριακή 19/1/2014 ένα όμορφο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες παίδων του Πανγυθεατικού Γ.Σ. και του Ολυμπιακού Γυθείου.Η ομάδα του Πανγυθεατικού βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου με 15 βαθμούς ενώ εκείνη των ερυθρόλευκων στη τρίτη με 7 βαθμούς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου