Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

    Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Γυθείου και την Α.Ε. Σπάρτης έληξε,τα επεισόδια τελείωσαν τα δελτία τύπου σταμάτησαν,η ποινή για την ομάδα του Γυθείου εκδόθηκε και το πρωτάθλημα συνεχίζεται.Ένας αγώνας που τα είχε όλα.
   Ξεκινώντας από το αγωνιστικό κομμάτι η Α.Ε. Σπάρτης κατάφερε να πάρει το τρίποντο και είναι πλέον μόνη της στη κορυφή της Α' κατηγορίας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό Γυθείου. Οι Σπαρτιάτες προηγήθηκαν στο 13' με το Χαλίλι και στο 65' με το Σερμετζίδη ενώ η ομάδα του Γυθείου κατάφερε να μειώσει με γκόλ του Ντάνσο στο 80'. Υπήρξαν βέβαια έντονα παράπονα από τους ερυθρόλευκους για τη διαιτησία και ιδιαίτερα στο δεύτερο γκόλ της Σπάρτης όπου δεν καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ όπως φαίνεται και από το βίντεο του αγώνα που κυκλοφορεί στα αθλητικά site του νομού.
   Περνώντας στα υπόλοιπα και άσχημα γεγονότα που σημάδεψαν αυτό το μεγάλο παιχνίδι ξεκινάμε με τη διακοπή του αγώνα στο 65' μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της Σπάρτης όπου υπήρξε ένταση και ρήψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα προς το πάγκο των φιλοξενούμενων ενώ στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Γυθείου που ήταν κατάμεστες από οπαδούς και των δυο ομάδων και κρίθηκε αναγκαία η παρέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας που υπήρχαν στο γήπεδο μετά από αίτημα της Α.Ε. Σπάρτης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε πάλι ένταση τόσο στις κερκίδες όσο και στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια. Τις επόμενες ημέρες μετά τον αγώνα δημιουργήθηκε μια καταιγίδα ανακοινώσεων,ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του Γυθείου,από τα δυο σωματεία και τέλος από αθλητικές σελίδες της Λακωνίας διότι υβρίστηκαν οι ανταποκριτές τους που βρέθηκαν στο γήπεδο για τη κάλυψη του αγώνα.
   Χθές δημοσιεύτηκε και η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό Γυθείου για τα επεισόδια στο συγκεκριμένο παιχίδι. Επιβλήθηκε πρόστιμο 500€ στην ομάδα του Γυθείου και στην αντιπρόεδρο του σωματείου πρόστιμο 50€ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 40 ημέρες.
    Δυστυχώς όλα αυτά που έγιναν σημάδεψαν αρνητικά όχι μόνο και τις δυο ομάδες αλλά και το Λακωνικό ποδόσφαιρο.Και γι'αυτό ευθύνονται όλοι:ποδοσφαιριστές,παράγοντες και φίλαθλοι.Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν άλλα τρείς φορές μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (ημιτελικοί κυπέλλου και αγώνας πρωταθλήματος) ελπίζουμε να μην έχουμε τα ίδια σε αυτούς τους αγώνες.Ευχόμαστε να παιχτείς ποδόσφαιρο και μόνο ποδόσφαιρο και να νικήσει ο καλύτερος.
   Στη συνέχεια του πρωταθλήματος η Α.Ε. Σπάρτης επικράτησε του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου με 5-0 ενώ με το ίδιο σκόρ ο Ολυμπιακός Γυθείου πήρε το διπλό στην αναμέτρηση με την Άμιλλα Αγ. Ιωάννου.Την επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον Ατρόμητο Συκέας τη Κυριακή 19/1/2014 στις 15:00 στο γήπεδο Συκέας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου