Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

   Μια ακόμα αγωνιστική ολοκληρώθηκε και είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα νέα των ομάδων του Γυθείου.
   Ξεκινώντας από την Α' Κατηγορία Λακωνίας όπου ο Ολυμπιακός Γυθείου συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και επικράτησε με 2-5 εκτός έδρας του Ατρόμητου Συκέας.Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς.Την επόμενη (16η) αγωνιστική η ομάδα του Μάκη Σαμπατάκου υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου με στόχο τη νίκη και μόνο τη νίκη και ελπίζοντας πάντα σε στραβοπάτημα της Α.Ε. Σπάρτης ώστε να τη φτάσει στη πρώτη θέση της κατάταξης.Η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/1/2014 στις 15:00. 
   Στην Α1 Κατηγορία Λακωνίας όπου ο Πανγυθεατικός σημείωσε την έβδομη σερί νίκη του επί του Α.Ο. Δαφνίου με σκόρ 6-0.Η ομάδα του Γυθείου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς και με την εικόνα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο τις τελευταίες δύο χρονιές της αξίζει η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.Να σημειώσουμε οτι ο Πανγυθεατικός είναι η μόνη ομάδα στην Α1 που μέχρι στιγμής δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα.Την επόμενη αγωνιστική (15η) οι μπλέ του Γυθείου φιλοξενούνται στο Γεράκι από την τοπική ομάδα (Σάββατο 25/1/2014 στις 15:00).Επίσης το Δ.Σ. της ομάδας διοργανώνει αποκριάτικη χοροεσπερίδα στις 22/2/2014 στο εστιατόριο SAGA στο Γύθειο,άπαντες προσκεκλημένοι.
  Ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου δεν αγωνίστηκε αυτή την αγωνιστική καθώς είχε ρεπό.Παρόλο αυτά μετά και τα σημερινά αποτελέσματα σκαρφάλωσε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Β' κατηγορίας με 15 βαθμούς.Στις 26/1/2014 στις 15:00 ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου θα φιλοξενηθεί στην Ελίκα από την τοπική ομάδα.
   Για τη πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Νέων η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Γυθείου ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Άμιλλα Αγίου Ιωάννου το Σάββατο το πρωί στο Γύθειο.Την δεύτερη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό.Για το πρωτάθλημα παίδων της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και σε ένα όμορφο παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Γύθειο η ομάδα παίδων του Πανγυθεατικού νίκησε την αντίστοιχη ομάδα παίδων του Ολυμπιακού Γυθείου με σκόρ 6-1.Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Πανγυθεατικού συνεχίζει να βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου με 18 βαθμούς.Την επόμενη αγωνιστική (8η) ο Ολυμπιακός Γυθείου υποδέχεται τον Αίαντα Ευρώτα (Σάββατο 1/2/2014,στις 11:00,Δημοτικό Στάδιο Γυθείου) και ο Πανγυθεατικός φιλοξενείται στο Δαφνί από την τοπική ομάδα (Σάββατο 1/2/2014,στις 11:00,γήπεδο Δαφνίου).
    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου