Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

     Ακόμα μία αγωνιστική έφτασε στο τέλος της και πιστοί στο ραντεβού μας, όπως κάθε εβδομάδα, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες της πόλης μας.
Ξεκινώντας από την Α' κατηγορία Λακωνίας ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Γυθείου αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου σε αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Γυθείου Χαρίλαος Βασιλάκος. Ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς την προηγούμενη ημέρα του αγώνα άλλα και την ήμερα διεξαγωγής η βροχή ήταν πολύ δυνατή κάνοντας τις συνθήκες του παιχνιδιού ακατάλληλες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το έργο των παιχτών να είναι πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μάκη Σαμπατάκου «χορεύοντας» τους αντιπάλους της στη βροχή κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλωνα με σκορ 4-1. Πιο λεπτομερώς,στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλωνας προηγήθηκε μόλις στο 12', αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να αντιδράσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 34'  κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πιέζοντας ασφυκτικά και με εξαιρετική τεχνική, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές στο 51',81' και 89' της αναμέτρησης διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-1.Επόμενο παιχνίδι για τον τοπικό Ολυμπιακό είναι ο αγώνας «φωτιά» απέναντι στην Α.Ε. Σπάρτης, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 29/01/14 και ώρα 15:00  στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης και αφορά το κύπελλο ερασιτεχνών .Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα είναι απέναντι στην Α.Ε. Δήμου Πελλάνας στο γήπεδο Καστορείου αγώνας που κρίνεται πολύ δύσκολος καθώς η ομάδα της Πελλάνας είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Στην βαθμολογία η ομάδα του Γυθείου βρίσκεται στη 2η θέση με 45 βαθμούς τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Σπάρτη.
        Να αλλάξουμε κατηγορία και να περάσουμε στην έτερη ομάδα της πόλης τον Πανγυθεατικό ο οποίος «κόλλησε στην λάσπη» με αντίπαλο το  Κάστρο Γερακίου  σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Γερακιού, το οποίο μάλιστα βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση και δεν βοήθησε καθόλου τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Γιώργου Ξανθάκου  δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10' .Μετά από 4' ήρθε η απάντηση από τον Πανγυθεατικό ισοφαρίζοντας σε 1-1 σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Γερακίου βγήκε μπροστά στο σκορ στο 47' , γκολ το οποίο έδωσε και τους 3 βαθμούς της νίκης. Επόμενη αγωνιστική για τον Πανγυθεατικό είναι την ερχόμενη Κυριακή 02/02/14 και ώρα 15:00  σε εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Α.Σ. Μάνης.Οσον αφορά την βαθμολογία προηγείται η ομάδα του Ευρώτα Έλους με 40 βαθμούς, δεύτερος είναι ο Πανγυθεατικόςς με 30 και τρίτος ο Αμυκλιακός με 24.Η ομάδα του Πανγυθεατικού αν και δεύτερη στη βαθμολογία έχει δείξει πως παίζει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στην κατηγορία της και πως είναι ικανή για πολύ μεγαλύτερα πράγματα.
     Συνεχίζοντας, στη  Β' κατηγορία Λακωνίας σε αγώνα για την 11η αγωνιστική ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου πέτυχε εκτός έδρας νίκη. Συγκεκριμένα η ομάδα του Χαρίλαου Τζανετάκου συνέτριψε τον Α.Ο. Ελίκας με σκορ 1-4.Η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 18 βαθμούς. Μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερο( Α.Ε. Δήμου Ασωπού) και εφτά από τον πρώτο( Α.Ο. Αγγελώνας). Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άγιος Βασίλης συνεχίζει δυναμικά το κυνήγι της ανόδου στην Α1' κατηγορία στηριζόμενος στο δυνατό και γεμάτο ταλέντο σύνολο που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της ομάδας.Για την 12η αγωνιστική ο Άγιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Μολάων παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 01/02/14 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Αυτά ήταν τα αγωνιστικά νέα της εβδομάδας.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου