Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΟΡΤΗΣ  ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ
  « ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ»

Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και ώρα 600  μ.μ.

Μέγας Αρχιερατικός  Εσπερινός  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στις 10.30 π.μ.
θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Σεπτής Εικόνας,στην πόλη μας, κατά την συνηθισμένη τάξη.
Στη συνέχεια επιστροφή της πομπής στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου ένθα θα λάβει χώρα και η Απόλυσις.

Τέλος προσέλευσης επισήμων Ώρα 10.00π.μ.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν στο «Παρεκκλήσιο της Υπαπαντής του Κυρίου» εξ΄ αιτίας των  εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.   

Στις εκδηλώσεις παρακαλείται να παρευρεθεί  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος καθώς επίσης παρακαλούνται να παρευρεθούν οι Δημοτικές, Πολιτικές, Δικαστικές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές, Λιμενικές και Δημόσιες αρχές, οι Εκπαιδευτικοί και αντιπροσωπείες των σχολείων της πόλης,οι Πρόεδροι Επιστημονικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου, Αντιστασιακών Οργανώσεων, Eφεδροπολεμιστών  & οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Επαγγελματικών και Εργατικών Οργανώσεων, Συνεταιρισμών, Σωματείων, Συλλόγων και όλοι οι πολίτες του Δήμου.                      .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου