Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

   Πλησιάζουμε προς την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα για τις ομάδες του Γυθείου είναι καυτό.
Αύριο Σάββατο 21/11/14 η ομάδα του Πανγυθεατικού αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση τον Λεωνίδα Σπάρτης, με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών.          Να θυμίσουμε πως οι μπλε του Γιώργου Ξανθάκου την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας του Ατρόμητου Συκέας με σκορ 3-2,Σημαντική νίκη για την πορεία της ομάδας του Πανγυθεατικού που σιγά σιγά βρίσκει τον καλό της εαυτό.Το εναρκτήριο σφύριγμα θα δοθεί στις 15:00 από τον κ. Δημακάκο με βοηθούς τους κ. Παλαμίδα και Ατσαβέ.
   Ντέρμπι φωτιά για τον Ολυμπιακό Γυθείου που υποδέχεται την Α.Ε. Σπάρτης σε εντός έδρας αναμέτρηση. Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων με τον προπονητή Μάκη Σαμπατάκο να έχει όλους τους παίχτες διαθέσιμους.Ο Ολυμπιακός θέλει να ξαναμπεί στο κόλπο του πρωταθλήματος και μια νίκη επί της Α.Ε. Σπάρτης θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα.Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Σελίμος με βοηθούς τους κ. Σταματάκο και Καρβούνη.Παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Παπαδάκος Σπύρος.
   Αγωνιστική δράση και την Β' κατηγορία Λακωνίας και συγκεκριμένα τον Β΄όμιλο όπου ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου θα αγωνιστεί σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Ο. Ελίκας με μόνο στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/11/14 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ελίκας.Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουτσάλης με βοηθούς την κ. Κυριακοπούλου και τον κ. Ισακόφ.
   Για την ίδια κατηγορία και τον ίδιο όμιλο αγωνίζεται και ο Α.Σ. Μάνης αύριο Σάββατο και ώρα  15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου ΄Χαρίλαο Βασιλάκος΄  με αντίπαλο την Αναγέννηση Γουβών.Η ομάδα της Μάνης είναι δέυτερη με 10 βαθμούς και βρίσκεται στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού Μολάων που έχει 13 βαθμούς.Το παιχνίδι διαιτητεύει η κ . Κωτσονούρη με βοηθούς τον κ. Κουράκο και τον κ. Σόβολο.
   Για το πρωτάθλημα νέων ο Ολυμπιακός Γυθείου υποδέχεται το Κάστρο Γερακίου.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου 'Χαρίλαος Βασιλάκος'.Η ομάδα νέων του Πανγυθεατικού αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή 23/11/14 και ώρα 11:00 με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωων Ξηροκαμπίου στο Δημοτικό Στάδιο Φάριδος  'Ν. Παπαδάκος'.
   Για το πρωτάθλημα παίδων η ομάδα του Πανγυθεατικού αντιμετωπίζει τον Λεωνίδα Σπάρτης την Κυριακή 23/11/14 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου 'Χαρίλαος Βασιλάκος' και ώρα 10:00.



   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου