Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

  Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης/ Χαροκόπος Γεώργιος

   Ιστορική μάχη μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων θα έπρεπε να είναι ο σημερινός αγώνας στο Δημοτικό στάδιο Σπάρτης. Παρόλα αυτά όμως οι λιγοστοί φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα μέτριο αγώνα με λιγοστές φάσεις και κανένα γκολ.
   Η πρώτη καλή φάση του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 23' όταν ο Cocaj των φιλοξενουμένων σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας Σκυλλάκος έδιωξε σε κόρνερ.
   Η επόμενη σημαντική φάση σημειώθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 46' ο Mutafchiyski των γηπεδούχων ελίχθηκε από την αριστερά πλευρά της επίθεσης του Λεωνίδα, σέντραρε για το κεφάλι του Νικόλαρου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Το ίδιο έγινε και στο 62' αλλά από την άλλη πλευρά του γηπέδου με τον Χρυσικάκο του Πανγυθεατικού να σεντράρει και τον νεοεισελθόντα Καμίτση να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά άουτ. Στο 68' ο Λεωνίδας έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο ταχύτατος Mutafchiyski μπήκε πρώτος στη μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κιοσσέ και σε δεύτερο χρόνο ο Χρυσικάκος που πρόλαβε και επέστρεψε έδιωξε ξανά τη μπάλα από τα πόδια του Mutafchiyski που είχε ανακτήσει την κατοχή της. Στο 72' σειρά είχε ο Πανγυθεατικός με τον Λιγνό να χάσει ευκαιρία, καθώς το σουτ του πήγε στην αριστερή εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ο Σκυλλάκος αργότερα μπλόκαρε δύο φορές την μπάλα σε δύο σουτ των Tomorri στο 78' και Καμίτση στο 87' για να περάσουμε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 92' όπου χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα με τον Tomorri του Πανγυθεατικού να σουτάρει δυνατά και ψηλοκρεμαστά έξω από την περιοχή και τον Σκυλλάκο να κάνει την επέμβαση του αγώνα.

Διαιτητές ήταν οι: Δημακάκος, Παλαμίδας, Ατσαβές.

Σύνθεση Λεωνίδα Σπάρτης: Σκυλλάκος, Παπαδάκος (70' Βασιλείου), Λιόκαυτος, Ρηγόπουλος, Cani, Κουρούνας (57' Κοτρώνιας), Μπουγάς (57' Φωτόπουλος), Νικόλαρος, Κάλλης, Mutafchiyski, Παπακαλός.

Σύνθεση Πανγυθεατικού: Κιοσσέ, Iliev, Χρυσικάκος, Ανδρεάκος, Κουβαράκης Ν., Tomorri, Cocaj, Κουβαράκης Δ., Σταυρόπουλος (57' Καμίτσης), Λιγνός (85' Μανουσόπουλος), Κούρταλης.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου