Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

   Νωρίς νωρίς μας ήρθε το πρώτο ντέρμπι φέτος,έστω και σε επίπεδο κυπέλλου ερασιτεχνών.Οι 2 κορυφαίες ομάδες του νομού μας θα βρεθούν αντιμέτωπες την Τετάρτη σε νοκ αουτ παιχνίδι στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας,με απώτερο σκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση.Ο Ολυμπιακός Γυθείου θα υποδεχτεί την περυσινή νικήτρια του θεσμού Α.Ε. Σπάρτης με έναν και μόνο σκοπό.Νίκη πρόκριση και γοήτρου που θα δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια.
    Μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι και για τις 2 ομάδες,καθώς τέτοια ματς κρίνονται κυρίως στο πάθος και στη δύναμη,πράγμα που γνωρίζουν καλά και οι 2 ομάδες.Σίγουρα υπήρξαν σημαντικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και από τις 2 πλευρές,όμως το ίδιο σημαντικές ήταν και οι προσθήκες,με τον βασικό κορμό να μένει ίδιος,με αποτέλεσμα να μην χαθεί η ομοιογένεια και η ομαδικότητα.
   Ο Ολυμπιακός καλείται να ξορκίσει τον περυσινό κακό του δαίμονα,καθώς η Α.Ε. Σπάρτης επικράτησε στα τρία απο τα 4 μεταξύ τους παιχνίδια,την περυσινή ποδοσφαιρική σεζόν.
   Στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες,πάλι για το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Λακωνίας,και οι δύο ομάδες πήραν τη νίκη-πρόκριση.Ο Ολυμπιακός Γυθείου  επικράτησε με το εκοφαντικό 0-8 επί του Εθνικού Βατίκων στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης,δείχνοντας απο την αρχή της φετινής χρονιάς τις άγριες διαθέσης των επιθετικών του.Η Α.Ε Σπάρτης επικράτησε  με σκόρ 3-1 του Α.Ο. Λογγάστρας,σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
   Πλέον τα βλέματα όλων στρέφονται σε αυτό το παιχνίδι και ευχή όλων είναι να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας με γκόλ και θέαμα.
   Διαιτητικό τρίο για την συνάντηση θα είναι οι κύριοι  Παλαμίδασ Γ. Αγρανιώτης Α. Καρβούνης Σ. και παρατηρητης διατησιας ο κύριος Δογαντζής Γεώργιος.

           
    


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου