Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

   Ακόμα μία εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της,ακόμα μία αγωνιστική έρχεται να ζωντανέψει το Σαββατοκύριακο μας.Οι ομάδες της πόλης μας καλούνται για ακόμα μια εβδομάδα να ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος και το Githio-click ακολουθεί πιστά την πορεία τους.
   Για την Α' κατηγορία Λακωνίας και συγκεκριμένα το Σάββατο 1/11/14 και ώρα 15:00 , ο Ολυμπιακός Γυθείου υποδέχεται σε εντός έδρας αναμέτρηση τον Ευρώτα Έλους.Οι ερυθρόλευκοι την περασμένη Κυριακή γνώρισαν την ήττα σε εκτός έδρας αναμέτρηση από τον Μολαϊκό με σκόρ 2-1 και χρειάζονται τη νίκη αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλήματος.Η ομάδα του τοπικού Ολυμπιακού βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς,πράγμα ασυνήθιστο για ομάδα με το ταλέντο του Ολυμπιακού, και καλείται να δείξει το συντομότερο δυνατόν το καλό της πρόσωπο.Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ. Αλειφερόπουλος,Αγρανιώτης και Κωνσταντινίδης.
  Αγώνας "φωτιά" για τους μπλε καθώς η ομάδα του Πανγυθεατικού αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση την Α.Ε. Σπάρτης,σε ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά.Η ομάδα του Γιώργου Ξανθάκου θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ομάδα του Κάστρου Μονεμβασίας με σκορ 2-1 και οι παίχτες είναι έτοιμοι να μπουν στο ντερμπι με το μαχαίρι στο στόμα.Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Πανγυθεατικού πριν από το μεγάλο παιχνίδι και το Githio-click θα είναι παρόν για να καταγράψει τις αντιδράσεις πριν από το μεγάλο αυτό παιχνίδι.Σε ότι αφορά τη βαθμολογία ο Πανγυθεατικός βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις 1 βαθμό,
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/11/14 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με το διαιτητικό τρίο που θα διευθύνει τον αγώνα να είναι οι κ. Σελίμος,Ατσαβές και Μαυρακάκος.
   Περνάμε στην Β' κατηγορία Λακωνίας και συγκεκριμένα στο 2ο όμιλο, καθώς η ομάδα του Αγίου Βασιλείου δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για την φετινή αγωνιστική σεζόν.Ο Άγιος που θύμισε  ''πολυβόλο'' την περασμένη αγωνιστική μετά τα 11 τέρματα που σημείωσε απέναντι στην ομάδα της Δόξας Πακίων , υποδέχεται τον Α.Ο. Μυρτέας.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου ''Χαριλαος Βασιλάκος'' στις 15:00 με διαιτητές τους κ. Καρβούνης,Πούλος και Σαββούρας.Επίσης ο Α.Σ. Μάνης τη Κυριακή 2/11 στις 15:00 θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Ελίκας από το τοπικό Α.Ο. Ελίκας με διαιτητικό τρίο τους Μπούτσαλη,Κυριακοπούλου,Μαντζουράνη.
   Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Πρωτάθλημα νέων όπου η ομάδα του Πανγυθεατικού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα νέων του Κάστρου Γερακίου για την 1η αγωνιστική.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 31/10/14 στις 15:00 γήπεδο του Γερακίου.Τη Κυριακή 2/11 στις 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου θα γίνει η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα νέων ανάμεσα στην ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου και του Ήφαιστου Βρονταμά.
   Ενώ για το πρωτάθλημα παίδων τη Κυριακή 2/11 στις 11:00 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο και όχι στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης η ομάδα παίδων του Πανγυθεατικού θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη της Σπάρτης.



   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου