Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

   Καλησπέρα σας αγαπητοί αναγνώστες. Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα το Githio-click πιστό στο ραντεβού του με τα αθλητικά δρώμενα του τόπου είναι εδώ για την καλύτερη δική σας ενημέρωση.Η 3η αγωνιστική για το τοπικό πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και οι ομάδες της πόλης μας έχουν σημαντικά παιχνίδια να δώσουν.
   Ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό Γυθείου ο οποίος έκλεισε με θετικό πρόσημο την προηγούμενη αγωνιστική(2η), καθώς επικράτησε του Απόλλων Ξηροκαμπίου με τελικό σκορ 4-2.Δύσκολη η αυριανή αποστολή για τους ερυθρόλευκους καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Μολαϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.Η ομάδα των Μολάων είναι πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και το μόνο σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Σαμπατάκου θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς καθώς εκτός από την πολύ καλή ομάδα του Μολαϊκού έχουν να αντιμετωπίσουν και τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχής βροχοπτώσεως.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/10/14 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων.Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Γουρδομιχάλης, Ξανθάκος και Καρβούνης.Παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Δογαντζής.
    Το πρώτο τρίποντο για την φετινή σεζόν θέλει να πετύχει η ομάδα του Πανγυθεατικού, και να αφήσει πίσω της το κακό αποτέλεσμα απο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Α.Ε. Πελάνα; Καστορείου όπου και γνώρισε την ήττα με 2-0. Η νεοφώτιστη ομάδα του Γυθείου υπό της οδηγίες του Γιώργου Ξανθάκου υποδέχεται την ομάδα του Κάστρου Μονεμβασίας με μοναδικό στόχο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών πόντων.Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 26/10/14 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου "Χαρίλαος Βασιλάκος".Το διαιτητικό τρίο για αυτή τη συνάντηση ο κ. Δημακάκος , ο κ. Κολοκούρης και η κ. Μανωλακάκη.
   Ενδιαφέρον υπάρχει και στην Β' κατηγορία και συγκεκριμένα στον Β όμιλο, όπου η ομάδα του Αγίου Βασιλείου δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την Δόξα Πακίων.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/10/14 στις 15:00 στο γήπεδο Συκέας.Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Χαρίλαου Τζανετάκου παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο την Α.Ε. Δήμου Ασωπού.
  Αγωνιστικές υποχρεώσεις και για τον Α,Σ, Μάνης το Σάββατο 25/10/14 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.Αυτή ουσιαστικά είναι η πρώτη αγωνιστική για τον Α.Σ. Μάνης καθώς την προηγούμενη αγωνιστική,η οποία ήταν και η εναρκτήρια για την Β' κατηγορία,είχε ρεπό.





  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου