Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

   Για το Githio-Click/ Χαροκόπος Γεώργιος

   Δίκαιη νίκη για την έμπειρη ομάδα της ΑΕ Καστορείου Πελλάνας. Με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Γίωργο Παππά στο 27' και στο 42' δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον νεοφώτιστο Πανγυθεατικό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο έμπειρος Σπύρος Τσάκωνας είχε και δοκάρι στο 57'.
   Ο Πανγυθεατικός προσπάθησε σε όλο το παιχνίδι να ανταπεξέλθει δημιουργώντας λίγες ευκαιρίες σε σχέση με την εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στον Ευρώτα Έλους με πιο χαρακτηριστική το τετ-α-τετ του Γιάννη Τσοτσάϊ στο 30' όταν δε μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα Μακρή της Ένωσης. Μετά το 74' μάλιστα, όταν και απεβλήθη ο Γιώργος Μανουσόπουλος με δεύτερη κίτρινη λόγω επικίνδυνου τάκλιν στον αντίπαλό του, οι προσπάθειες του Πανγυθεατικού μειώθηκαν. Οι αλλαγές των Τίκου στη θέση του Ντεστάκου στο 59' και Κούρταλη στην θέση του Δ.Κουβαράκη στο 70' δεν άλλαξαν το τελικό σκορ.
   Η ΑΕ Καστορείου Πελλάνας στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε κατά κράτος και το ότι δε σημείωσε και άλλο γκολ οφείλεται στην πολύ καλή εμφάνιση για άλλη μια φορά του τερματοφύλακα του Πανγυθεατικού Γιάννη Κιοσσέ.
   Στα αξιοσημείωτα πρέπει να αναφέρουμε το ωραίο γήπεδο του Καστορείου με τον περιποιημένο φυσικό χλοοτάπητα.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Α.Ε. Πελλάνας - Καστορείου: ΜΑΚΡΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ, ΤΣΑΚΩΝΑΣ, ΣΠΙΡΟΠΑΛΙ, ΠΑΠΠΑΣ.

Πανγυθεατικός: ΚΙΟΣΕ, ILIEV, ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ Ν, ΡΟΥΜΠΑΚΟΣ, COCAJ, ΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ Δ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΓΝΟΣ, ΝΤΕΣΤΑΚΟΣ.

Διαιτητές: ΑΓΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ, ΜΑΥΡΑΚΑΚΟΣ











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου