Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

   Ολυμπιακός Γυθείου από τα παλιά σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου Χ. Βασιλάκος επικράτησε δίκαια του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου με 4-2. Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά από κοντινή απόσταση στο 5' για να συνεχίσει ο Λάζαρος Μπουρελάκος στο 20' με φωτοβολίδα στο ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε στην αριστερή πάνω γωνία της εστίας του Χατζηπετράκου.Πέντε λεπτά αργότερα σε μια σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού Γυθείου ο Πολιτάκος υπέπεσε σε παράβαση σταματώντας την μπάλα με το χερι, δίνοντας την ευκαιρία στον Διαμαντάκο για τον Απόλλωνα να μειώσει το σκορ στο 25'.Η ομάδα του Γυθείου όμως δε σταμάτησε να πιέζει παρά και τον αντίθετο άνεμο που είχε να αντιμετωπίσει στο πρώτο ημίχρονο και στο 41' ο Σουκούλι με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-1.Τρία λεπτά αργότερα ο Διαμαντάκος του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου σε μια γρήγορη αντεπίθεση και αφού κρέμασε τον τερματοφύλακα Καβαλιώτη μείωσε σε 3-2 στο 44', σκορ που έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.
   Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου έχασε μια πολύ κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς το δυνατό σουτ του Τσίκαρη απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Καβαλιώτης σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός Γυθείου στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και το έκανε δικό του άμεσα. Στο 53' εκτέλεση φάουλ του Τζανετάκου για τον Ολυμπιακό από 40 μέτρα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζηπετράκου. Οι ευκαιρίες χάνονται η μία μετά την άλλη για να έρθει το 81' όπου πάλι με εκτέλεση φάουλ από δεξιά του σπελιαλίστα στο είδος του, Τζανετάκου, ο Danso πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για να πλασάρει και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 4-2.
   Ο Ολυμπιακός Γυθείου σημείωσε έτσι την πρώτη του νίκη για φέτος, αποδεικνύοντας ότι είναι εκεί και θα πρωταγωνιστήσει.
    Να σημειωθεί οτι πρίν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γυθείου Βασίλης Τζανετάκος παρέδωσε τιμητική πλακέτα προς το ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου Λεωνίδα Λιακάκο για τη πολυετή προσφορά του στην ομάδα της πόλης μας.

Αρχικές ενδεκάδες: 

Ολυμπιακός Γυθείου: ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΙΤΑΚΟΣ, ΚΑΖΙΑΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΡΕΛΑΚΟΣ Λ., ΜΠΟΥΡΕΛΑΚΟΣ Γ., ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ,DANSO,ΣΟΥΚΟΥΛΗ.

Απόλλων Ξηροκαμπίου: ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΑΚΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ,ΦΟΡΤΣΑΣ, ΚΩΣΤΑΚΟΣ, ΛΙΑΚΑΚΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΦΟΥΡΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΤΣΙΚΑΡΗΣ, ΒΟΧΑΛΗΣ, ΓΚΑΓΚΑΣ, ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ

Διαιτητές: ΛΙΑΡΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ, ΚΩΤΣΟΝΟΥΡΗ






















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου