Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

   Το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Λακωνίας κατάφερε να κερδίσει η Α.Ε. Σπάρτης,σε αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου ''Χαρίλαος Βασιλάκος'' με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό.
   Το παιχνίδι διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και από τις δυο πλευρές.Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε θέαμα και φάσεις αλλά πλούσιο σε προσωπικές μονομαχίες των ποδοσφαιριστών.Οι δυο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
   Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν εξίσου δυνατά, όμως η ομάδα της Σπάρτης κατάφερε να βρει δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε διάστημα δυο λεπτών. Τα γκολ για την ομάδα του κ. Τσίρκοβιτς πέτυχαν οι Τσούκλης (65') με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεμερτζίδη και το 0-2 σημείωσε ο Χαλίλι (67') μετά από προσωπική ενέργεια και όμορφο σουτ προς την εστία του Τρακάκη.Η ομάδα του Μάκη Σαμπατάκου αν και δημιούργησε ευκαιρίες με καλύτερη την κεφαλιά του Γ. Μπουρελάκου,δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα.
    Προς το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων μετά από χτύπημα εκτός φάσης του Χοτζάι πάνω στον Χρηστάκο,με αποτέλεσμα ο πρώτος να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Παλαμίδα και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
   Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 0-2 και την ομάδα της Σπάρτης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 500 θεατές και από τις δυο ομάδες. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης στο Γύθειο την χθεσινή ήμερα και κατά την διάρκεια της σημερινής μέχρι και λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα.Διαιτητικό τρίο οι κ. Παλαμίδας, Αγρανιώτης και Καρβούνης με παρατηρητή διαιτησίας τον Κ. Δογαντζή.


Ακολουθεί δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού Γυθείου Μάκη Σαμπατάκου για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Α.Ε. Σπάρτη

   H ομάδα βρέθηκε σε κακή ημέρα,ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο μας που γέμισε σήμερα το γήπεδο.Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη που έγιναν στο σημερινό παιχνίδι.Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και από αύριο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να επικεντρωθούμε στο βασικό μας στόχο γι'αυτή τη χρονιά που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου