Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

   Πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού κέντρου του Δήμου Τρίπολης.
   Την τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.
   Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Ιωάννης Μανιάτης,ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ανδριανός,οι Mητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Πατρών κ. Χρυσόστομος, Ιερισσού κ. Θεόκλητος,Ιλίου κ. Αθηναγόρας Αργολίδος κ. Νεκτάριος,οι επίσκοποι Διαυλείας κ. Γαβριήλ και Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών,πολιτιστικών συλλόγων και φορέων από όλοι την περιφέρεια Πελοποννήσου και πάρα πολύς κόσμος.
   Για τη περιφερειακή ενότητα Λακωνίας ορκίστηκαν σήμερα η αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα και οι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού.
Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες το STUDIO B&G









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου