Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

   Σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Ιωάννη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των 5 πρώτων αγωνιστικών του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Λακωνίας.Στο θεσμό συμμετέχουν για ακόμα μια χρονιά και οι 3 ομάδες της πόλης μας.
   Ο Ολυμπιακός Γυθείου θα αγωνιστεί τη 3η αγωνιστική (27-28/9/2014) με το νικητή του αγώνα Άμιλλα Αγ. Ιωάννη - Εθνικός Βατίκων.Σε περίπτωση πρόκρισης υπάρχει πιθανότητα του ντέρμπι με την Α.Ε. Σπάρτης για τη 4η αγωνιστική,σε περίπτωση που και η Α.Ε. Σπάρτη νικήσει τον Α.Ο. Λογγάστρας που θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.
   Ο Πανγυθεατικός Γ.Σ. θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου στις 27-28/9/2014 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Γιώργου Ξανθάκου προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά του θεσμού και εκεί θα περιμένει να δεί τον αντίπαλό της από τις διασταυρώσεις που θα προκύψουν.
   Πρώτος στη μάχη θα ριχτεί ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου ο οποίος στη 1η κιόλας αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Σελλασιακό στις 13-14/9/2014.Σε περίπτωση νίκης ο Άγιος θα βρεί στο δρόμο του τη δεύτερη αγωνιστική το νικητή του ζευγαριού Α.Ο. Δόξα Ανωγείων - Πανκλαδιατικός.

Υ.Γ.: Καλή επιτυχία στις ομάδες της πόλης μας.Να προχωρήσουν όσο πιο πολύ μπορούν στο θεσμό του Κυπέλλου και γιατί  όχι μια από αυτές να το κατακτήσει!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου