Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

  Ακόμα μια αγωνιστική εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Πλέον οι ομάδες της πόλης μας μπαίνουν στην τελική ευθεία και μετρούν  αντίστροφα για το τέλος της φετινής σεζόν.
  Για την Α΄ κατηγορία, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Γυθείου αντιμετώπισε τον Μολαϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής,αν και όπως εξελίχθηκε το ματς, ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά.Οι παίχτες του Μάκη Σαμπατάκου πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παράλληλα παίζοντας με πολύ πάθος  έκαναν το απόγευμα τους πολύ εύκολο καθώς διέλυσαν τον Μολαϊκό με 6-1.Επόμενος αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους είναι ο Λεωνίδας Σπάρτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο  Σκάλας την Κυριακή 23/3 και ώρα 16:00 λόγω τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων με 2 αγωνιστικές.
  Για την Α1 κατηγορία Λακωνίας ο Πανγυθεατικός αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Βοία Νεάπολης της οποίας και επικράτησε με 2-0.Το παιχνίδι είχε γιορτινό χαρακτήρα καθώς οι φίλαθλοι του Πανγυθεατικού έδωσαν βροντερό παρόν και γιόρτασαν την άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία.
Εκτός έδρας θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο Πανγυθεατικός και συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει  τον Α.Σ Απιδιάς στο γήπεδο της Γράμμουσας το ερχόμενο Σάββατο 22/3 και ώρα 16:00.Η ιστορία ξαναγράφεται και ο Πανγυθεατικός θα είναι εκεί.
  Γιορτινό το κλίμα για τις 2 ομάδες της πόλης μας, όχι όμως και για τη ομάδα του  Αγίου Βασιλείου η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 από τον Α.Ο. Αγγελώνας και έχασε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής.Σε ότι αφορά την άνοδο στην Α1 κατηγορία, υπάρχει παραθυράκι για κάποιες ομάδες εάν τελικώς η Α.Ε. Σπάρτης καταφέρει να προκριθεί από τα μπαράζ στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Επόμενη και τελευταία  αγωνιστική για τον Άγιο  είναι το ερχόμενο Σάββατο στο Δημ.Σταδ. Βλαχιώτη εναντίον του Α.Ο. Μυρτέας.
   Για το πρωτάθλημα νέων της Ε.Π.Σ. Λακωνίας,η ομάδα νέων του Ολυμπιακού Γυθείου στο πρώτο ημιτελικό επικράτησε με 3-0 της ομάδας νέων της Αναγέννησης Σπάρτης.Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/3/14 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Λ. στις 11:30.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου