Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ένα ακόμα αγωνιστικό διήμερο τελείωσε για τις ομάδες της πόλης μας που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και η ''Γειτονιά'' είναι εδώ για τη δική σας αθλητική ενημέρωση
   Ξεκινώντας από την Α' κατηγορία Λακωνίας ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Γυθείου για την 20η αγωνιστική αντιμετώπισε τον  Κεραυνό Λευκοχώματος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 11-1 κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Κεραυνού να παραμείνει στην Α κατηγορία.
Στο ενδιάμεσο, για τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα της πόλης μας και της Α.Ε. Σπάρτης, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 2-1 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Μολαικό.Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική  είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη, παιχνίδι που θα διεξαχθεί το  Σάββατο 08/3/14  στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.
   Σε ότι αφορά την Α1΄ Κατηγορία η έτερη ομάδα της πόλης μας ο Πανγυθεατικός,αντιμετώπισε σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Ήφαιστο Βρονταμά και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1.Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Ξανθάκου,φάνηκαν να μην πατάνε καλά σε αυτό το μάτς με  αποτέλεσμα ο Ήφαιστος να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σκοράροντας δύο δορές.
 Για την 20η αγωνιστική ο Πανγυθεατικός δίνει ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στους Ταξιάρχες Νιάτων στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου.
Ο Πανγυθεατικός όντας στην 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, βαδίζει ολοταχώς για την άνοδο και την Α' κατηγορία, κάτι που έχει καταφέρει ο πρωτοπόρος Ευρώτας Έλους. Ευχή όλων μας είναι να ξαναβρεθεί σύντομα εκεί που του αρμόζει. Στη πρώτη κατηγορία.
     Με χαρά υποδεχτήκαμε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, τη μεγάλη νίκη του Α.Ο. Αγίου Βασιλείου σε εκτός έδρας παιχνίδι  με αντίπαλο τη Δόξα Πακίων για την 15η αγωνιστική της Β' κατηγορίας στο 2ο όμιλο. Ο Άγιος με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Α.Ο. Αγγελώνας, μείωσε την διαφορά στους 4 βαθμούς και μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου. Για την 16η αγωνιστική ο Άγιος αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα Ελαφονήσου σε εντός έδρας ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/03/14 και ώρα 11:30  στο Δημ Στ. Γυθειου-Χ. Βασιλάκος.
Αυτά ήταν τα αγωνιστικά νέα της εβδομάδας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου