Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

   Ένα ακόμα αγωνιστικό διήμερο τελείωσε για τις ομάδες της πόλης μας που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και η ''Γειτονιά'' είναι εδώ για τη δική σας αθλητική ενημέρωση.
   Στην Α' κατηγορία Λακωνίας ο Ολυμπιακός Γυθείου επικράτησε με 2-4 του Α.Π.Ο. Περιστερίου Φιλισίου στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας και παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Α.Ε. Σπάρτης.Επόμενη αναμέτρηση σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι με το Κεραυνό Λεκοχώματος τη Κυριακή 23/2 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου. Πρίν την αναμέτρηση της Κυριακής οι ερυθρόλευκοι του Γυθείου θα υποδεχτούν τη Τετάρτη 19/2 στις 14:15 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου την Α.Ε Σπάρτη για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Λακωνίας,να υπενθυμίσουμε  ότι το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με σκόρ 3-1 υπέρ της Α.Ε. Σπάρτης.
   Στην Α1 κατηγορία τώρα όπου αγωνίζεται ο Πανγυθεατικός Γ.Σ. ο οποίος με τη σημερινή του νίκη ''κλείδωσε'' τη δεύτερη θέση και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο στην Α' κατηγορία Λακωνίας.Η ομάδα του Γιώργου Ξανθάκου νίκησε εντός έδρας με 4-0 το Βοία Νεάπολης.Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γυθείου θα φιλοξενηθεί στη Γράμμουσα από τον Ήφαιστο Βρονταμά τη Κυριακή 23/2 στις 15:00.
   Στη Β κατηγορία και στο δεύτερο όμιλο ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου επικράτησε με το ευρύ   5-1 της Α.Ε. Δήμου Ασωπού σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.Η ομάδα του άγιου βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τη Δόξα Πακίων στο Δημοτικό Στάδιο Συκέας το Σάββατο 22/2 στις 15:00.
   Περνάμε τώρα στα πρωταθλήματα των ακαδημιών των ομάδων της πόλης μας.Ο Ολυμπιακός Γυθείου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Νέων πήρε το τρίποντο της νίκης χωρίς να αγωνισθεί με   3-0 α.α. από τον Α.Π.Ο. Περιστερίου Φιλισίου.Την επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι νέοι του Γυθείου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αναγέννηση Σπάρτης στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Ιωάννου το Σάββατο 22/2 στις 11:00.Στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα του Πανγυθεατικού τερμάτισε πρώτη στο δεύτερο όμιλο με 24 βαθμούς και στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο συμπολίτης Ολυμπιακός Γυθείου και οι δυο ομάδες περιμένουν τη κλήρωση για να δουν τους αντιπάλους τους για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.Οι παίδες του Πανγυθεατικού πανηγύρισαν τη πρωτιά στον όμιλο με τη νίκη τους το Σάββατο το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου με 3-0 επί του Αίαντα Ευρώτα.Οι μικροί του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκαν καθώς είχαν ρεπό.
  Σαν blog ευχόμαστε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίδες Πανγυθεατικού και Ολυμπιακού Γυθείου που συνεχίζουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Παίδων και καλή επιτυχία στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου για το δύσκολο παιχνίδι του Κυπέλλου τη Τετάρτη στο Γύθειο.    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου