Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

      Η αγωνιστική δράση του δεύτερου Σαββατοκύριακου του Φεβρουαρίου τελείωσε και εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα αγωνιστικά πεπραγμένα των ομάδων της πόλης μας!!!
     Στην Ά κατηγορία Λακωνίας εκεί που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Γυθείου ο οποίος επανήλθε στις νίκες μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής.Οι ερυθρόλευκοι του Γυθείου σε ένα συναρπαστικό και πλούσιο σε γκόλ παιχνίδι (7) νίκησαν εντός έδρας το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης με  4-3, διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς κράτησαν τη διαφορά των 6 βαθμών από τη πρώτη Α.Ε. Σπάρτης και άφησαν το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης στη τρίτη θέση με 40 βαθμούς.Η ομάδα του κ. Σαμπατάκου την επόμενη αγωνιστική 19η για την ακρίβεια θα φιλοξενηθεί από τον Α.Π.Ο. Περιστερίου Φιλισίου στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας τη Κυριακή 16/2/2014 στις 15:00.
    Η ομάδα του Πανγυθεατικού τώρα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία Λακωνίας πήρε ενα μεγάλο διπλό το Σάββατο απέναντι στον Αμυκλιακό.Οι μπλέ του Γυθείου σιγά σιγά κόβουν τις ελπίδες των διεκδικητών της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα,έχουν 36 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι στη δεύτερη θέση.5 στροφές πρίν το τέλος του πρωταθλήματος ο Πανγυθεατικός αγωνίζεται τη Κυριακή 16/2 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου στις 15:00 απέναντι στο Βοία Νεάπολης.Επίσης το Δ.Σ του συλλόγου καλούν όλους στον Αποκριάτικο χορό που διοργανώνουν το Σάββατο  22/2 στο εστιατόριο SAGA στο Γύθειο.Οι προσκλήσεις κοστίζουν 12 ευρώ ενώ οι λαχνοί που διανέμονται για τη λαχειοφόρο κοστίζουν 1 ευρώ.
    Στο δεύτερο όμιλο της Β' κατηγορίας Λακωνίας η ομάδα του Αγ. Βασιλείου Γυθείου πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Έλος απέναντι  στον Α.Ο. Γλυκόβρυσης με 1-4.Η ομάδα του Άγιου με αυτή τη νική σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αγίου αγωνίζεται τη Κυριακή 16/2 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου με την Α.Ε Δήμου Ασωπού στις 11:00.
   Περνάμε τώρα στην ενημέρωσή σας για τα πρωταθλήματα των ακαδημιών των ομάδων της πόλης μας. Στο πρωτάθλημα Νέων όπου αγωνίζεται η ομάδα νέων του Ολυμπιακού Γυθείου και για τη τελική φάση νίκησαν εκτός έδρας το Κάστρο Μονεμβάσιας με 2-7.Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την ομάδα του Α.Π.Ο. Περιστερίου Φιλισίου το Σάββατο 15/2 στις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.Για το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Π.Σ. Λακωνίας ο Ολυμπιακός Γυθείου πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά με σκόρ 0-3 από τον Α.Ο. Κροκεών η οποία έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό.Ο πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα Πανγυθεατικός που δεν αγωνίστηκε τη προηγούμενη αγωνιστική διότι είχε ρεπό υποδέχεται τη τελευταία αγωνιστική στο Γύθειο το Σάββατο 15/2 στις 10:00 τον Αίαντα Ευρώτα και θα περιμένουν τον αντίπαλό τους για την επόμενη φάση.
    Αυτά ήταν εν συντομία τα πεπραγμένα των ομάδων της πόλης μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε εβδομάδα για να σας ενημερώνουμε για οτι συμβαίνει με τις ομάδες της πόλης μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου