Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

  Και τώρα οι δύο τους....Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου όλοι στη Λακωνία έλεγαν πως δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το τίτλο του πρωταθλητή στην Ά κατηγορία Λακωνίας.Φυσικά εννοούσαν τον Ολυμπιακό Γυθείου και την Α.Ε. Σπάρτης. Οι προβλέψεις όλων έγιναν πραγματικότητα.Οι δυο αυτές ομάδες βρίσκονται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς.Η μόνη διαφορά στα γκόλ υπέρ και κατά (Α.Ε. Σπάρτης υπέρ: 68 κατά :4,Ολυμπιακός Γυθείου υπέρ:60 κατά:4).
     Όλοι οι φίλοι του λακωνικού ποδοσφαίρου περίμεναν τη μεταξύ τους αναμέτρηση.Ο μεγάλος αυτός αγώνας θα είναι ο πρώτος επίσημος και για τις δύο ομάδες για το 2014 και παράλληλα και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.Τη Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου ''Χαρίλαος Βασιλάκος'' ο Ολυμπιακός Γυθείου θα υποδεχτεί την Α.Ε. Σπάρτης. Διαιτητές ορίστηκαν από την Ε.Π.Σ. Λακωνίας οι κ. Ανούσος,Παλαμίδας,Σταματάκος ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Παπαδάκος.
   Ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί ως τελικός διότι όποιος κερδίσει σε αυτό τον αγώνα πολύ δύσκολα θα χάσει και το πρωτάθλημα, διότι εκτός από τους 3 βαθμούς της νίκης που θα τον φέρουν μόνο πρώτο στο τέλος του πρώτου γύρου θα πάρει και ψυχολογική δύναμη για τη συνέχεια.
   Όλα έτοιμα για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής όπου το γήπεδο του Γυθείου αναμένεται να είναι κατάμεστο από οπαδούς όχι μόνο των δύο μονομάχων αλλά και από φίλους του ποδοσφαίρου από όλη τη Λακωνία και όχι μόνο. Ελπίζουμε ο καιρός να είναι σύμμαχος και των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων,να παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο και να μην υπάρχουν παρατράγουδα εντός και εκτός γηπέδου...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου