Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

   Σύσκεψη με θέμα «την αντιμετώπιση κινδύνων από ενδεχόμενη εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων , χιονοπτώσεων και παγετού και την εξέταση του βαθμού ετοιμότητας των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων» συγκάλεσε χθες Τρίτη 18 Νοεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα.
   Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου, εκπρόσωποι των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων, εκπρόσωποι Δήμων και εθελοντικών οργανώσεων.
   Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό-οργάνωση της χειμερινής περιόδου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο συντονισμό των δράσεων των εμπλεκόμενων φορέων για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
   Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα δήλωσε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως δημιουργηθούν από ακραία καιρικά φαινόμενα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου