Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

   Σύμφωνα με πληροφορίες του Githio-click ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος για την ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
   Ο Παναγιώτης Δασκαλάκης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και συγκεκριμένα στην θέση του αμυντικού χαφ και όποτε χρειάστηκε και σαν στόπερ.Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Γυθείου σε νεαρή ηλικία και γρήγορα διακρίθηκε για την μαχητικότητα του,τα αμυντικά του προσόντα και την ηγετική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.Υπήρξε μέλος των ομάδων της Μικτής Λακωνίας όπου και διακρίθηκε.Τον Δεκέμβριο του 2012 τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.Με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αποδέχθηκε την πολύ καλή πρόταση που του έγινε από την ομάδα του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης,που εκείνη την εποχή είχε ως στόχο την δημιουργία ενός πολύ δυνατού συνόλου με στόχο το πρωτάθλημα,Η ατυχία όμως του χτύπησε ξανά την πόρτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ξανά στο ίδιο σημείο,Ο νέος τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με την νέα του ομάδα,που είχε στηρίξει πολλά επάνω του.
   Πλέον ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι υγιέστατος και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα προπόνησης με σκοπό να καταφέρει να αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο του τοπικού πρωταθλήματος.
   Το Githio-click ήρθε σε επικοινωνία με τον Παναγιώτη Δασκαλάκη ο οποίος δήλωσε: Αυτός ο ενάμιση χρόνος απουσίας μου από τα γήπεδα ήταν πολύ δύσκολος για μένα,γιατί έπρεπε να στερηθώ αυτό που λατρεύω,Το ποδόσφαιρο.Πλέον προπονούμαι εντατικά για να καταφέρω να γυρίσω δυνατός και υγιής στο δεύτερο γύρο και να καταφέρω να προσφέρω στην ομάδα μου.Για το αν θα αλλάξω φανέλα τον Ιανουάριο αυτό είναι καθαρά θέμα της διοίκησης της ομάδας στην οποία ανήκω,τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτό το θέμα.
   Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε στον Παναγιώτη να είναι υγιείς και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στα γήπεδα της Λακωνίας,με την ερυθρόλευκη φυσικά.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου