Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

   Ο Λάκωνας ΑΓΟΝΓ είναι η έτερη ομάδα που ανέβηκε στην Α Ανδρών σαν πρωταθλήτρια του Β Ομίλου, μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους στην της Β Ανδρών. Η ομάδα του Γυθείου αρκετά ενισχυμένη με έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά το κλίμα και έχουν ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας, θέλει να εξασφαλίσει μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.
Λίγες ημέρες πρίν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη νέα χρονιά ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Πρόκος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στο basketpress.gr
“Σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα όπως, η έλλειψη του γηπέδου μας αναγκάζει να μετακινείται η ομάδα τρεις φορές την εβδομάδα στον Βλαχιώτη για να κάνουμε προπόνηση. Άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα είναι η απουσία των εφήβων από τις προπονήσεις λόγο των σχολικών τους υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο υπόλοιπος κορμός της ομάδας έχει προπονηθεί και είναι σε κάποια ετοιμότητα , αλλά με το πρόβλημα των μικρών η ομάδα είναι κομμένη στην μέση.Με όλες αυτές τις συνθήκες που προαναφέραμε, ο στόχος μας για φέτος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία”.
   Υπενθυμίζουμε οτι ο Λάκωνας ΑΓΟΝΓ θα υποδεχτεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Κλειστό του Βλαχιώτη το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης,στη πρεμιέρα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου