Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

   Το Δ.Σ. του Μουσικού Συνδέσμου Λακωνίας «Πέτρος ο Πελοποννήσιος» κάνει γνωστό στους μουσικόφιλους του νομού Λακωνίας αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τη Βυζαντινή – εκκλησιαστική και εξωτερική - παραδοσιακή μουσική τις δράσεις του για τη χρονιά 2014/15.

1) «Πρακτικό Σχολείο Ψαλτικής» κάθε Σάββατο κατά την ακολουθία του Εσπερινού (για τους χειμερινούς μήνες η ώρα 5μ.μ.) στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Σπάρτης

2) «Πρακτικό Σχολείο Κανοναρχών» για παιδιά μέχρι 15 ετών που ενδιαφέρονται για την ελληνική εκκλησιαστική και παραδοσιακή μουσική. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του Συνδέσμου (Λυσάνδρου 3, Σπάρτη) και ώρα 12-1 μ.μ.

3) Συμμετοχή στη μηνιαία ιερά αγρυπνία στο μετόχι της Παναγίας της Πορταϊτισσας. Η ακριβής ημέρα της αγρυπνίας και τα ψαλλόμενα μέλη θα ανακοινώνονται στα μέλη του Συνδέσμου από την επίσημη σελίδα του στο facebook «Μουσικός Σύνδεσμος Λακωνίας Πέτρος ο Πελοποννήσιος».

4) Τα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Λυσάνδρου 3 στη Σπάρτη θα είναι ανοιχτά για τους φίλους του κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 – 20:00.

Με αυτό τον τρόπο όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν ως μέλη στο Σύνδεσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Συνδέσμου όπως επίσης και να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στη βάση δεδομένων και στο αρχείο του Συνδέσμου και να προμηθευτούν οπτικοακουστικό και έγγραφο υλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συνδέσμου: 6948938070.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Θεοδώρου Ευάγγελος
Ο Γενικός Γραμματέας, Δερδελάκος Κυριάκος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου