Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

   Ενημερώθηκε,το πρωί της Τρίτης 28 Οκτωβρίου,η Λιμενική Αρχή Γυθείου,για την ύπαρξη προσαραγμένου ταχύπλοου σκάφους στην ακτή του όρμου “ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ” από το οποίο είχαν αποβιβαστεί αλλοδαποί.
   Άμεσα στο σημείο,μετέβησαν δύο Λιμενικά περιπολικά οχήματα, ενώ με τη συνδρομή στελεχών των Αστυνομικών Τμημάτων Αρεόπολης και Γυθείου, εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή “ΒΑΘΕΙΑΣ” Δήμου ανατολικής Μάνης, είκοσι εννέα (29) μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ένας 50χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως διακινητής.
   Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Γυθείου όπου και συνελήφθησαν, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος ονόματι “JACK SPARROW” Τ.Π.Φ. 97.
   Από χθές το απόγευμα και για τις επόμενες ημέρες οι λαθρομετανάστες φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Γυθείου ''Χαρίλαος Βασιλάκος''.Νωρίς το απόγευμα ο φερόμενος ως διακινητής μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Γυθείου για απολογία.
   
Πρώτο το Githio-Click είχε δημοσιεύσει από χθές το απόγευμα την είδηση για τον εντοπισμό των λαθρομεταναστών και τη μεταφορά τους στο Γύθειο.Πατήστε εδώ για να δείτε το πρώτο άρθρο με την είδηση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου