Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

  Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Άλλη μία αγωνιστική έφτασε στο τέλος της και όπως κάθε εβδομάδα πιστοί στο ραντεβού μας, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ομάδες της πόλης μας.
 Για την Α' κατηγορία Λακωνίας και την 23η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Γυθείου αντιμετώπισε τον Λεωνίδα Σπάρτης σε ένα παιχνίδι όπου έβρεξε γκολ. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας λόγω τιμωρίας της φυσικής έδρας του Ολυμπιακού Γυθείου, αυτό όμως δεν εμπόδισε σε καμία περίπτωση την ομάδα μας να σημειώσει 8 γκολ και να καταφέρει μία πολύ άνετη νίκη.Τελικό σκορ το 8-1 και η ομάδα του Μάκη Σαμπατάκου ετοιμάζεται για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Λογγάστρας στο Α.Ε.Κ.  Ε.Π.Σ. Λακωνίας την ερχόμενη Κυριακή 30/03/14 στις 16:00.
 Περνάμε στην Α1' κατηγορία Λακωνίας και τον Πανγυθεατικό ο οποίος αντιμετώπισε σε εκτός έδρας παιχνίδι, το τελευταίο για τη φετινή σεζόν, τον Α.Σ. Απιδιάς. Το παιχνίδι διεξήχθη στο  Γήπεδο της Γράμμουσας, με τελικό αποτέλεσμα 0-0.Να σημειώσουμε πως αυτή ήταν και η πρώτη ισοπαλία του Πανγυθεατικού στο φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας Γεώργιος Ξανθάκος χρησιμοποίησε και παίχτες της Β΄ ομάδας οι οποίοι έδειξαν το ταλέντο τους, και άφησαν θετικές εντυπώσεις.
 Για την Β' κατηγορία και τον 2ο όμιλο, η ομάδα του Α.Ο. Αγ. Βασιλείου, αντιμετώπισε τον Α.Ο. Μυρτέας και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1.Τελευταίο παιχνίδι για τον Άγιο ο οποίος έκλεισε τη σεζόν με ήττα.
 Για το πρωτάθλημα παίδων της Ε.Π.Σ. η ομάδα παίδων του Πανγυθεατικού αγωνίζεται στην ημιτελική φάση και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 29/3/14 στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Έλους την ομάδα παίδων του Κάστρου Γερακίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου