Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

   Σήμερα,Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2014 διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου ''Χαρίλαος Βασιλάκος'' το τοπικό ντέρμπι του Δεύτερου Ομίλου της Β΄ κατηγορίας Λακωνίας,ανάμεσα στο τυπικά γηπεδούχο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου και τον Α.Σ. Μάνης,στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.
   Οι παίχτες του Α.Σ. Μάνης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 7' με το Θωμά Καλαγιάκο που πλάσαρε εύστοχα το τερματοφύλακα Θωμάκο.Στο 20' ο Παναγιώτης Μόφορης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Andreu έκανε το 0 - 2.Στο 27' είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα που σημείωσε ο Δημοσθένης Πολυμενάκος.Σκόρ ημιχρόνου 0 - 2 για τον Α.Σ. Μάνης με τους παίχτες του να στέκονται πολύ καλά στο γήπεδο κλείνοντας όλους τους διαδρόμους για τους παίχτες του Αγίου προς τη περιοχή του Μπραϊμη.Ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο για τον Άγιο και αυτές προς το τέλος τους ημιχρόνου.
   Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Άγιος κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη περιοχή της Μάνης. Εκτελεστής ως συνήθης ύποπτος Γιάννης Γεωργόπουλος και 1 - 2 στο 47' για τον Άγιο.Εκεί που ο Άγιος είχε μπεί ξανά στο παιχνίδι και πίεζε για την ισοφάριση η Μάνη κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή του Θωμάκου.Μετά από την εκτέλεση του φάουλ από τον Andreu η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Θωμάκου και στην επαναφορά ο Καλαγιάκος από κοντά με κεφαλιά σημείωσε το 1 - 3 στο 77'.Στη συνέχεια ο προπονητής του Αγίου προσπάθησε με τις αλλαγές του να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στο 87' ο Μαλτέζος που είχε μπεί αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα σημείωσε με ωραίο πλασέ το 2-3.Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Andreu με ωραίο σούτ σημείωσε το τελικό 2 - 4 για τον Α.Σ. Μάνης.Στην επόμενη φάση ακυρώθηκε ως οφσάϊντ γκόλ που σημείωσε με κεφαλιά ο Γιάννης Ποτηράκης.
   Τελικό αποτέλεσμα 2 - 4 για τον Α.Σ. Μάνης που με τη νίκη του αυτή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς ενώ ο Άγιος στην έβδομη με 5.Διαιτητές της αναμέτρησης οι : Κολοκούρης,Παρδάλης,Λεκάκης.
   Να θυμίσουμε οτι ο Α.Ο. Αγίου Βασιλείου Γυθείου έχει ραντεβού με την ιστορία του, τη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14:15, όπου στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Δαφνίου για τη φάση των 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Λακωνίας. Πρώτη φορά στην ιστορία του που θα αγωνιστεί στους 8 του θεσμού και σίγουρα μια πιθανή νίκη πρόκριση για τους 4 του θεσμού δίνει ακόμα ένα κίνητρο στους παίχτες του Αγίου να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και να εκπροσωπήσουν τη πόλη του Γυθείου όσο πιο ψηλά μπορούν στη διοργάνωση.


Για τον Α.Ο. Αγίου Βασιλείου αγωνίστηκαν: Θωμάκος.Τζίντζουρας,Κωστάκος.Αναγνωστόπουλος (45' Βορρέας), Ποτηράκης.Γεωργόπουλος,Κοντάκος (70' Τσουμάκος),Τζανετάκος Χ.,Τζανετάκος Αλ.,Τζανετάκος Γ. (80' Μαλτέζος),Πολυμενάκος,

Για τον Α.Σ. Μάνης αγωνίστηκαν:Μπραϊμης Γρ.,Κουράκος (82' Griva),Πουλακιδάκος,Παυλάκος, Παπαδόγκονας, Μόφορης, Μπραϊμης Δ., Λεβαντής,Καλαγιάκος,Ανδρεϊκος (65' Γούδης),Andreu.

















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου