Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου ''Χαρίλαος Βασιλάκος''/ Χρόνης Παρασκευάς


   Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του το τραίνο που λέγεται Α.Σ. Μάνης παρασύροντας στο πέρασμά του και την Αναγέννηση Γουβών.
Ο Α.Σ. Μάνης στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου ''Χαρίλαος Βασιλάκος'' , υποδέχθηκε την ομάδα της Αναγέννηση Γουβών ,την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-0, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια  φορά πως η φετινή πορεία της ομάδας δεν είναι τυχαία.
   Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Μάνης μπήκε πολύ δυνατά και ευτύχισε να σκοράρει στο 6' λεπτό όταν μετά από πολύ όμορφο σουτ του Μόφορη η μπάλα βρήκε στο κάθετο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των Γουβών ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα στην επαναφορά, δίνοντας την ευκαιρία στον Παυλάκο να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ.
Η ομάδα της Μάνης ασκούσε συνεχείς πίεση στους αντιπάλους της με αποτέλεσμα να βρει για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 20' αυτή τη φορά με τον Μόφορη.
   Φτάνοντας στο 28' η ομάδα των Γουβών απείλησε με τον Ροζάκη,ο οποίος επιχείρησε πολύ δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως ο τερματοφύλακας της Μάνης Μπραϊμης Γρηγόρης λειτούργησε αστραπιαία πέφτοντας στην δεξιά γωνία του αποσοβώντας τον κίνδυνο.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε ο Κελασίδης ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα σε διάρκεια 6' και συγκεκριμένα στο 30' και στο 36' διαμορφώνοντας το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
   Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Μάνης να πιέζει συνεχώς την αντίπαλη ομάδα, έχοντας έναν εξαιρετικό Αργύρη Λεβαντέ που πρόσφερε τα μέγιστα στη δημιουργία παιχνιδιού. Στη συνέχεια του αγώνα ανέλαβε δράση ο Μπραϊμης Δημήτριος σκοράροντας δύο φορές στο 52' και στο 83' διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
   
Α.Σ. Μάνης : Μπραϊμης Γ, Κουράκος, Πουλακιδάκος, Παυλάκος, Παπαδόγκονας, Μόφωρης, Μπραϊμης Δ, Λεβαντές(Griva 80'), Καλαγιάκος(Αndreu 49'), Κελασίδης(Γατέας 49΄) , Ανδρεϊκος

Αναγέννηση Γουβών : Συριανός Τ(Αποστολάκος 63') , Χαγιάς, Τζάκας, Αποστολάκος, Κουτσοθεοδώρης, Τσορομώκος, Συριανός Π(Κουτσουμπός 48'), Πλατανίτης, Ρουμπής, Ροζακλής(Νικολακάκης 72'), Συριανός Η.

Διαιτητές: Κωτσονούρη,Κουράκος,Σόβολος













0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου