Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014


   

Δήλωση της προέδρου του Ολυμπιακού Γυθείου κ. Κατερίνας Κολοκοτρώνη

  Η σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής πλέον έφτασε.Ένα ντέρμπι που ίσως κρίνει το φετινό πρωτάθλημα.Ο Ολυμπιακός Γυθείου είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά τη πρωταθλήτρια Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ στο εντός έδρας παιχνιδι. Οι παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ η διοίκηση και ο κόσμος δεν έχουν παραιτηθεί από το στόχο,που δεν είναι άλλος, από το φετινό πρωτάθλημα.Μπορεί η ήττα από το Μολαϊκό, μια αξιοπρεπέστατη ομάδα,που δικαίως κέρδισε την μεταξύ μας αναμέτρηση, να μας άφησε λίγο πίσω στη βαθμολογία, αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος.Ο Ολυμπιακός Γυθείου είναι μια οικογένεια, όχι απλά μια ομάδα, με παίχτες που τιμούν τη φανέλα που φορούν, που δίνουν το καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αγώνα,που σέβονται όποιον έχουν απέναντι τους και φεύγουν και στην ήττα με το κεφάλι ψηλά, αυτό έχουν μάθει να κάνουν μέχρι τώρα.Καλή επιτυχία στην ομάδα μας σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση, είμαι βέβαιη ότι ενωμένοι όλοι μαζί αυτή τη Κυριακή, όπως είμαστε σε κάθε αναμέτρηση , παίχτες , διοίκηση και φίλαθλοι θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα! Καλούμε όλο το κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα όπως κάνει τόσα χρόνια!!!



Δήλωση του προπονητή της ομάδας Μάκη Σαμπατάκου

Την Κυριακή δίνουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα.Όλοι γνωρίζουμε την κρισιμότητα ατού του παιχνιδιού απέναντι στην Α.Ε. Σπάρτης, και ο μόνος στόχος που έχουμε σαν ομάδα είναι η νίκη.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που είχα στην σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι να δώσουν το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας.Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου, οι οποίοι έχουν δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι.και πως μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα και στις ποιο δύσκολες συνθήκες. Μαζί με τον κόσμο μας που έχει τον τρόπο να μας δίνει απίστευτη ενέργεια θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς.    

Η προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού Γυθείου ολοκληρώθηκε με μόνο απρόοπτο τον τραυματισμό του αμυντικού  Κώστα Καζιάνη ο οποίος χτύπησε στο γόνατο μετά από διεκδίκηση της μπάλας.Η συμμετοχή του κρίνεται  αμφίβολη.Το παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου 'Χαρίλαος Βασιλάκος' θα δώσει και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γυθείου και νυν της Παναχαϊκής Γιώργος Σαμπατάκος προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παλαιών συμπαικτών του.






                                                                                                                                                                              


                                        

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου