Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

   Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανγυθεατικού Γ.Σ. άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τα μικρά παιδιά της περιοχής.Σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου έγινε η πρώτη συνάντηση με τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους,οι πρώτες εγγραφές και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προπονήσεις για τη νέα χρονιά.Παρόντες στο γήπεδο σήμερα ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριακουλάκος,μέλη της διοίκησης και οι προπονητές των ακαδημιών κ. Χαρίλαος Τζανετάκος και Γεώργιος Ξανθάκος.
   Φέτος δεύτερη χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανγυθεατικού θα λειτουργήσουν ομάδα παίδων και νέων που θα συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Λακωνίας.Τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε πρωταθλήματα θα αγωνίζονται με την ομάδα του Συλλόγου σε τουρνουά jounior που θα διοργανωθούν τη φετινή χρονιά και θα συμμετέχει ο Σύλλογος.
   Ο Πανγυθεατικός Γ.Σ. με τη λειτουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου επενδύει στο μέλλον,δίνει τη δυνατότητα στους ''πιτσιρικάδες'' της περιοχής να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και το ευ αγωνίζεσθαι.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου