Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η κ. Τζανετέα προέβη πρίν λίγο στη παρακάτω δήλωση μετά την επανεκλογή του κ.Τατούλη και της ίδιας βέβαια ως αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας.

<<Ανανεωμένη ισχυρή εντολή των πολιτών της Λακωνίας
  Οι πολίτες της Λακωνίας με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν εκ νέου εντολή να συνεχίσω το έργο που εδώ και τρία χρόνια έχω αναλάβει ως Αντιπεριφερειάρχης στο πλάι του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
  Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους συμπατριώτες μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο εκλογές και μας ανέδειξαν ως πρώτη δύναμη. Η νίκη ανήκει σε όλους εκείνους που αναγνώρισαν την προσπάθειά μας και στάθηκαν στο πλευρό μας. Σε όλους εκείνους που είδαν καθαρά την πραγματικότητα και δεν έπεσαν θύματα της λασπολογίας των αντιπάλων μας. Στους Λάκωνες πολίτες που είδαν στις ιδέες μας και το πρόγραμμά μας και τις δικές τους προοπτικές για την Περιφέρειά μας.
  Το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο για όλους τους συμπατριώτες μας, χωρίς αποκλίσεις και διαχωρισμούς. Θα συνεχίσουμε το έργο μας, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού, που ήδη έχουμε εφαρμόσει, αλλά και μιας πρότασης καθαρής που έχουμε για το αύριο. Μια πρόταση ενότητας, σύνθεσης και αποτελεσματικότητας, με όρους διαφάνειας και χρηστής διοίκησης.>>

Σας ευχαριστώ

Ντία Τζανετέα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου