Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πακέτο δελεαστικών προσφορών προσφέρει το ΚΤΕΛ Λακωνίας για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία της εταιρείας. Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ προσφέρει εκπτώσεις στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τους επιβαίνοντες με προορισμό περιοχές του νομού αλλά και για το ταξίδι προς Αθήνα.Οι προσφορές θα ισχύουν από 1η Ιουνίου.Ειδικότερα, έκπτωση 25% προσφέρεται στο εισιτήριο μετ’ επιστροφής για:

-Το πρωινό δρομολόγιο του λεωφορείου από Γερολιμένα (6.45΄) προς Αθήνα, το οποίο θα αναχωρεί από την Αρεόπολη στις 8 το πρωί, από Γύθειο στις 8.30΄ το πρωί και από τη Σπάρτη στις 9.30΄ το πρωί.
-Το πρωινό δρομολόγιο του λεωφορείου από Νεάπολη προς Αθήνα στις 8 το πρωί, το οποίο θα αναχωρεί από τη Σπάρτη στις 10.30΄ το πρωί.
-Τα πρωινά δρομολόγια από Αθήνα προς Νεάπολη και από Αθήνα προς Γερολιμένα
Σημειώνεται, πως οι επιβάτες από Σπάρτη, που επιθυμούν έκπτωση 25%, μπορούν να ταξιδέψουν με τα δρομολόγια των 9.30΄ και 10.30΄ μέσω Πειραιά και εφόσον κόψουν εισιτήριο μετ’ επιστροφής.
Παράλληλα, οι επιβάτες από Μονεμβασιά, που επιθυμούν έκπτωση 25%, μπορούν να ταξιδέψουν με το δρομολόγιο των 7.15΄ το πρωί Μονεμβασιά-Μολάοι-Σπάρτη-Αθήνα, μέσω Πειραιά και εφόσον κόψουν εισιτήριο μετ’ επιστροφής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου