Κυριακή 27 Απριλίου 2014

  Τη Κυριακή 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί των πρωταθλημάτων παίδων και νέων της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Λακωνίας,με τη συμμετοχή 2 ομάδων της πόλης μας.Στο τελικό παίδων αγωνίστηκε η ομάδα του Πανγυθεατικού Γ.Σ. και στο τελικό νέων η ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου.Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ενωσιακό αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Λακωνίας στον Αγ. Ιωάννη Σπάρτης,για να παρακολουθήσει τη προσπάθεια των νέων ταλέντων της Λακωνίας.
  Δυστυχώς μια από τις δυο ομάδες της πόλης μας επέστρεψε με τη κούπα στο Γύθειο.Αυτή είναι η ομάδα παίδων του Πανγυθεατικού Γ.Σ., που επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Σπάρτης στο τελευταίο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης,το γκόλ πέτυχε ο Τζανετάκος.Η ομάδα του Πανγυθεατικού έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά και δίκαια ανταμείφθηκε για αυτό με τη κατάκτηση του τροπαίου.Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μικρούς παίχτες,τους προπονητές της ομάδας και τη διοίκηση της ομάδας για τη πολύ καλή δουλειά που έγινε στις ακαδημίες της ομάδος.
  Ας περάσουμε στην άτυχη ομάδα της πόλης που δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο.Αναφερόμαστε στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού Γυθείου που δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στο τελικό από την Άμμιλα Αγ. Ιωάννου με σκόρ 2-0.Συγχαρητήρια και στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού για την όλη πορεία της στο πρωτάθλημα νέων τη φετινή αγωνιστική περίοδο.          









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου