Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

 Λιγότερο από 2 μήνες πρίν από τις δημοτικές,περιφερειακές και ευρωεκλογές.Τα ψηφοδέλτια σιγά σιγά ολοκληρώνονται και ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων φουντώνει για τα καλά.
 Ξεκινώντας από το Δήμο Ανατολικής Μάνης οι υποψηφιότητες για το δημαρχιακό θώκο παραμένουν οι ίδιες του κ. Ανδρεάκου και του κ. Συκουρτή.Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ειδικά από για το συνδυασμό του κ. Ανδρεάκου,όμως τίποτα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
  Για τις περιφερειακές εκλογές έχουμε ένα ακόμα νέο συνδυασμό που μπήκε στη κούρσα της εκλογικής διαδικασίας του κ. Δέδε ο οποίος υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.Ο κ Δέδες ανακοίνωσε και το όνομα του υποψηφίου αντιπεριφεριάρχη για το νομό Λακωνίας το κ. Πουλοκέφαλο ο οποίος κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διεκδικεί τη θέση του δημάρχου Σπάρτης τελικώς είναι υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Λακωνίας.Να σας θυμίσουμε οτι ο κ. Πουλοκέφαλος στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Τατούλη και μάλιστα ήταν μέχρι και πρίν λίγες ημέρες πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών με το κ. Τατούλη.Οι  υποψήφιοι περιφερειάρχες που δεν είχαν ανακοινώσει υποψήφιους αντι για το νομό μας δηλαδή οι κ. Βουδούρης,Κάτσαρης,Μανώλης και Σουκαράς συνεχίζουν την αναζήτηση και περιμένουμε τη τελική επιλογή τους γι'αυτή τη θέση.Οι υποψήφιοι που έχουν ανακοινώσει επίσημα τους υποψήφιους αντι για το νομό μας είναι οι κ. Γόντικας (Μαστρογιαννόπουλος), Δέδες (Πουλοκέφαλος), Δολτσινιάδης (Δημακόγιαννης) και Τατούλης (Τζανετέα).Ενώ όλοι οι υποψήφιοι κάνουν αγώνα δρόμου για να κλειδώσουν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.
  Για τις ευρωεκλογές είχαμε χθές την επίσημη παρουσίαση του πρώτου ψηφοδελτίου. Πραγματοποιήθηκε από το πολιτικό συνδυασμό Ελιά που εκπροσωπεί κυρίως το χώρο της κεντροαριστεράς.Η λίστα που ανακοινώθηκε απαρτίζεται από 37 ονόματα τα υπόλοιπα 5 που απομένουν μέχρι τα 42 θα συμπληρωθούν τις προσεχείς ημέρες.Τα πρώτα ονόματα είναι: ΑΓΑΝΙΔΗΣ,ΑΛ ΣΑΛΕΧ,ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ,ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΑΡΓΥΡΑΚΟΥ, ΒΕΡΝΙΚΟΣ,ΓΑΡΓΑΛΑ,ΓΙΑΛΟΥΡΟΣ,ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ, ΜΠΑΤΖΕΛΗ, ΘΕΑΚΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ,ΚΑΪΛΗ,ΚΑΡΔΑΡΑΣ, ΚΑΡΕΛΑΣ,ΚΑΤΣΕΛΟΣ,ΚΑΨΗΣ,ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ,ΚΟΥΤΟΥΓΚΟΥ,ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ,ΜΑΤΣΙΚΑ, ΜΠΙΣΤΗΣ,ΜΠΡΙΜΗΣ,ΠΑΤΡΑΣ,ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ-ΣΦΑΕΛΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ,ΡΑΠΤΗ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ,ΣΤΑΜΟΥ,ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ,ΧΑΛΑΤΣΗ,ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ.
 Εμείς θα είμαστε εδώ και τις υπόλοιπες ημέρες με σκοπό τη καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου